Kundnummer Lösenord [Glömt lösenordet?]
STARTSIDA  |   PRODUKTER  |   BLI KUND  |   VILLKOR  |   KONTAKTA OSS
     

Försäljningsvillkor

Leveranstid

Skyltar beställda i någon av våra beställningsprogram (SignStudio) levereras normalt nästföljande arbetsdag. Vid beställning på annat sätt, t.ex. med Excel, Word, PDF eller liknande tar leveransen normalt ytterligare en dag. Faktura- och leveransadress skall alltid anges vid beställning på annat sätt än SignStudio.

Garanti-Kvalitet-Miljö

KylttiDirect lämnar ett års garanti på levererade skyltar. Använt laminat är UV-beständigt och godkänt för utomhusbruk. Alla skyltar graveras med laser med gravyrdjup 0.08 mm.

Rabatter

Vid beställning via SignStudio och ordervärde överstigande 100€ lämnas alltid 10% rabatt. För ordervärde över 200€ lämnas 15% rabatt. SignStudio visar alltid priset "Att betala", dvs. alla erhållna rabatter är avräknade på det pris som visas.
Begär gärna offert vid stora volymer.

Betalningsvillkor

Betalningsvillkor är 30 dagar netto på faktura (fakturan skickas separat).
Lägsta debitering är 10€ / beställning, det går utmärkt att köpa skyltar för ett lägre belopp, men vi debiterar denna summa. Alla priser är i och exklusive mervärdesskatt.

Fraktkostnader

1-Klass brev - 4,90€
UPS - 14,90€

Reklamation

Om en leverans av någon anledning inte överensstämmer med beställningen tar vi självklart ansvar för detta och försöker i första hand skicka en ny leverans enligt principen "gör om, gör rätt". Om vi inte klarar att rätta till problemet krediterar vi 100% av kostnaden. Vi tar aldrig betalt av en kund som inte är nöjd.
KylttiDirect Oy, Kapellvägen 6 02200 Esbo      |      +358 (0) 40 - 484 6650      |      asiakaspalvelu@kylttidirect.fi

© KylttiDirect Oy. Rev. 2.887.